Update maand voor vertrek

Nog iets meer dan een maand te gaan, aftellen is natuurlijk al 3.5 jaar bezig, maar als je werkdagen er minder dan 10 worden dan is het serieus aftellen!

Zitten we al in de stress? Nog zeker niet, tijd vliegt maar we lijken alles onder controle te hebben. We hebben zo hier en daar (natuurlijk) wat (flinke) tegenslagen gehad, maar het lukt ons door extra uren te klussen om ons schema aardig bij te houden!

De klus lijst is nog maar een A-4tje en we slapen al regelmatig op de boot om zo lekker door te kunnen klussen en een heerlijk vakantie gevoel te creƫren.
Zolang we op de boot zijn is alles prima, we zijn een goed team!

In de afgelopen maanden hebben we met hulp van Ed, Stefan en Tom de zonnepanelen een plek kunnen geven en ze werken geweldig!

Hiernaast nog ontelbaar andere klussen, waarvan de spannendste afgelopen weekend was, toen de boot te water ging na anderhalf jaar op de kant. We hebben de boot met een goed werkende motor van WSV Almere Haven naar Marina Muiderzand gebracht, waar ze tussen grote glimmende schepen ligt.

De 14 meter lange mast staat weer op de boot. Met trots is het weer een zeilboot te noemen. Nu nog laatste aankopen doen, zeil-plan compleet maken en nog een bij-boot zien te scoren. Op 28 juni hebben we een afscheidsfeestje waarna we paar dagen later de trossen los gooien, op naar ons nieuwe leven, met als uitgangspunt:

This is your life
do what you love
and do it often
If you don`t like something, change it
Start doing things you love
Stop over analyzing, life is simple
So go out and start creating
LIVE YOUR DREAM
Life is shortDit bericht is geplaatst in Klus verslagen. Bookmark de permalink.