Sponsoring

Help de Wildevaart mee op reis!
Met ons project de Wildevaart laten wij zien dat het mogelijk is om een grote droom te verwezenlijken met beperkte middelen en een beperkt budget. Zou jij ons graag willen steunen in ons project, of denk je iets voor ons of voor elkaar te kunnen betekenen? Schroom niet en kom met ons in contact of doe een donatie.

Gezamenlijke rekening van de Wilde Vaart:
t.n.v. P. Jansen
NL31 RABO 0102 6664 31

Wij bedanken onze sponsors voor hun bijdrage en in het bijzonder vrienden en familie voor belangrijke hulp aan de Wildevaart;

In samenwerking met Viktron Energy en The Blue Power shop (Authorized Viktron dealer) hebben wij een plan bedacht om de Wildevaart te voorzien van genoeg stroom. Aan de hand van de gebruikers, onze afhankelijkheid van elektriciteit op zee en aan land zijn wij tot een goed model gekomen. De geinstalleerde Viktron componenten zijn ( klik hier) te lezen. Het werkt super en de Wildevaart is met de 5 panelen volledig onafhankelijk van walstroom. Wij bedanken Viktron Energy en the Blue Power shop voor de korting en de uitgebreide adviezen. Onze speciale dank gaat uit naar Ed Koopmans en Stefan Jansen voor het vakkundig monteren van alle componenten, het leggen van kabels en al het bijhorende precissiewerk.

Zeilmaker Jan Schokker uit Volendam bedanken wij voor de korting op het vermaken en verstevigen van onze grote rolgeneua, alsmede voor het plaatsen van een 3e rif in ons Jan Schokker grootzeil. Beide worden veel gebruikt en houden het gemakkelijk.

Hollandia watersportboeken sponsort ons met hulp en advies bij het schrijven van een eigen boek over onze bijzondere reis. Ben Rutte zeilde zelf samen met zijn vriendin en hun zeilboot de Blauwe Penquin 3 jaar de wereld rond. Ben schreef het boek; ‘Dat nemen ze je niet meer af’ en werkt nu bij Hollandia. Samen hopen wij tot een geweldig resultaat te komen over onze reis op papier.

B-bit computers verkoopt boordcomputers met weinig stroomgebruik doordat ze fanless processoren hebben en gebruik maken van een SSD harde schijf. De boordcomputer doet het super! Bedankt voor de korting en het samenstellen van een goed systeem.

Drinkwaard motoren heeft ons een Micro Seperator gesponsort en dat is een luxe brandstoffilter die wonderen doet. Geen onderhoud en perfecte schone diesel. De motor draait fantastisch! De micro filter haalt naast troep ook de bactieren en het overtollige vocht uit de diesel. Bedankt voor jullie steun en vetrouwen in ons project.

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Marius Janssen
  • Stefan Jansen
  • Ed Koopmans
  • Tom Otto
  • WSV Almere Haven